Team rondom OsisO

“Great things in business are never done by one person, they’re done by a team of people.”
Steve Jobs


Frank Osinga

Eigenaar OsisO, strategie, creatie & copy

Sinds mijn eerste baantje gewerkt aan de bureauzijde van de communicatie. Begonnen als accountmanager, doorgegroeid naar campagne manager en operations manager; sinds 2004 heb ik mijn eigen bureau OsisO, waarin mijn passie nog meer naar voren komt: creëren. In woord en beeld.


Het liefst werk ik samen met mensen die op hun eigen manier uniek zijn en waar er sprake is van sterke synergie. Met deze mensen werk ik heel graag samen:

Nathan Kotek

Eigenaar The Message Builder, strategie

Nathan Kotek is de oprichter van The Message Builder, een strategisch bureau dat het verhaal van een bedrijf ontdekt en vertelt. ‘Story=Strategy, Strategy=Story’ is het devies. 

Met Nathan als creatieve strateeg werk ik heel prettig samen. Hij heeft het talent om verschillende invalshoeken te bedenken, die het verhaal van een bedrijf ijzersterk, onderscheidend en impactvol maken. Met een schat aan kennis en ervaring, en verrassende inzichten. 

Harry Rijs

Eigenaar Copywise, creatie & copy

Harry Rijs. Een ouwe rot in het vak, dus zeer ‘Copywise’. Harry is een inspiratie voor me. We hebben inmiddels veel campagnes samen ontwikkeld.

Richard de Groot

Mede-eigenaar De Conceptbrigade, art director en designer

Richard de Groot is een art director. Met hem werk ik graag samen op het gebied van concepten visualiseren en campagnes uitwerken. Richard heeft hét talent om beeldend uit te werken wat ik met een paar ruwe schetsen aangeef.

Taco Jan Osinga

Online whizkid

Taco Jan. Broer. Online-expert binnen de familie. En daarbuiten. Taco heeft zijn eigen bedrijf in het opzetten en onderhouden van websites. Samen hebben we veel websites ontwikkeld, webshops gerealiseerd en closed communities gebouwd.

Voor de portfolio,
klik op ‘WERK’


%d bloggers liken dit: